طرز تهیه مربای توت فرنگی خانگی بسیار خوشمزه و خوش طعم

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 3
باردید دیروز : 31
بازدید هفته : 44
بازدید ماه : 44
بازدید سال : 279
بازدید کلی : 4130

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : دو شنبه 21 خرداد 1397
نظرات

طرز تهیه مربای توت فرنگی

مربا توت فرنگی ، مربای توت فرنگی ، طرز تهیه مربای توت فرنگی

با سایت رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه مربای توت فرنگی را برایتان آموزش دهیم. اوایل تابستان که توت فرنگی رسیده در بازار فراوون هست میشه باهاش مربا خانگی توت فرنگی درست کرد و از خوردنش لذت برد. اگه همه نکاتی که در اینجا براتون میگیم رو با دقت انجام بدید مرباتون مثل مرباهای بیرون خوشمزه و خوش رنگ میشود.

اگر می خواهید طعم وانیل را هم در مربا احساس کنید از 1 قاشق چای خوری پودر وانیل هم در اواخر پخت مربا استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی
توت فرنگی رسیده 1 کیلو گرم
شکر 1 کیلو گرم
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه مربای توت فرنگی

مراحل تهیه مربای توت فرنگی به این صورت است که ابتدا توت فرنگی ها را تمیز بشورید و قسمت سبزش را جدا کنید و بگذارید کامل خشک شوند. داخل یک قابلمه بزرگ یک لایه توت فرنگی بریزید و یک لایه شکر. این کار را تا تمام شدن توت فرنگی و شکر انجام دهید. درب قابلمه را بگذارید و برای حدود 10 ساعت داخل یخچال قرار دهید. این کار باعث می شود تا توت فرنگی ها آب بیندازند. بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت قرار دهید. مقدار خیلی کمی آب روی توت فرنگی ها بریزید . فقط در حدی که آب یک مقدار سطحش از توت فرنگی ها بالا تر بیاید. صبر کنید تا آب مربا به جوش بیاید در این مدت کفی که روی مربا ایجاد می شود را مرتب بگیرید. هنگامی که مربا غلیظ شد آبلیمو را اضافه کنید . اضافه کردن آبلیمو برای این است که مربا شکرک نزند و حتما باید آخر پخت اضافه شود.

آماده شدن مربا و غلیظ شدنش حدود نیم ساعت زمان می برد هرچی مربا بیشتر روی حرارت بماند رنگ مربا تیره تر خواهد شد. مربای آماده شده را در ظرف های تمیز و خشک شده بریزید و داخل یخچال نگه داری کنید.

اگر توت فرنگی هایتان ترش هستند باید از شکر بیشتری استفاده کنید یعنی برای هر یک کیلو توت فرنگی یک و نیم کیلو شکر استفاده کنید.

اگر از شکر کم استفاده کنید یا مربا خوب غلیظ نشده باشد مربای شما خیلی زود کپک می زند.



تعداد بازدید از این مطلب: 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود